Kroměříž: Odborníci debatovali o informačních systémech v sociálních službách

12.07.2018 6:32

Informační systémy a možnosti vykazování statistických dat a ukazatelů byly tématy odborné konference pro poskytovatele sociálních služeb, která se uskutečnila v Kroměříži. „Zúčastnilo se jí kolem 330 osob z celé České republiky,“ poznamenal místostarosta Pavel Motyčka, který nad konferencí převzal záštitu.

Kroměříž: Odborníci debatovali o informačních systémech v sociálních službách
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

První den konference patřil problematice zajištění zmíněných informačních systémů v sociálních službách a způsobům vykazování statistických ukazatelů. „Díky prezentaci a přímé konfrontaci zástupců čtyř firem měli poskytovatelé sociálních služeb zajištěny velmi kvalitní a jasné informace,“ uvedla Dagmar Klučková, ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže, které konferenci spolu se společností Gratia Futurum 913 pořádaly.

Druhý den akce byl věnován oblasti vykazování zdravotní péče na zdravotní pojišťovny u pobytových sociálních služeb. Část programu byla věnována i aktuální problematice v podobě GDPR – novým pravidlům ochrany osobních údajů. „V rámci široké diskuse během obou dnů pak měli účastníci konference možnost zjistit další informace, které jsou spojeny se zajištěním poskytování sociálních služeb,“ uzavřela Klučková.

Loni Sociální služby města Kroměříže pořádaly odbornou konferenci na téma zajištění pracovníků v sociálních službách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …