Lanškroun: Naučte se bránit v jakémkoli věku – Krav Maga-Kapap Bohemie

12.07.2018 11:30

Ve dnech 19.6. - 24.6.2018 se uskutečnil každoroční týdenní letní kemp reálné sebeobrany východočeské organizace KMKB technické zkoušky na rekreačním středisku Vysoké Pole u Dětřichova.

Lanškroun: Naučte se bránit v jakémkoli věku – Krav Maga-Kapap Bohemie
Foto: lanskroun.eu
Popisek: Renesanční radnice v Lanškrouně

Celého kempu se zúčastnilo 90 bojovníků a bojovnic Bohemie ze cvičebních lokalit Svitavy, Česká Třebová, Moravská Třebová, Ústí nad Orlicí, Lanškroun, Kunčina, Olomouc a Púchov SK v kterých organizace působí a má více jak 300 řádných členů. Několik skupin cvičenců se neustále střídalo v cvičebních blocích při opakování kompletní  metodiky sebeobrany a to opravdu poctivých sedm hodin denně pod vedením mezinárodně certifikovaných a akreditovaných instruktorů sebeobrany a bojových sportů.

Další bloky už byly v režii specializovaných trenérů naší KMKB  například Jana Kubína, který vedl seminář jak pokročilých technik Krav Maga a Kapap, tak Grapplingu. Dalším seminářem byl na řadě teleskopický obušek pod vedením certifikovaných instruktorů ESP - Jana Pokorného a  Dalibora Blahy, který si opravdu všichni užili a byl bezesporu  na profesionální úrovni. Následně náš kemp navštívili přátelé z Bonus Gym – Moravská Třebová a naši bojovníci ochutnali kopací seminář Muay Thai pod vedením špičkového trenéra a dlouholetého přítele Milana Margetina spolupracujícího z organizací KMKB.

Další pozvání přijal instruktor Kyusho Svitavy Jan Kovář, který představil za asistence našeho trenéra Zdeňka Pešavy Kyusho a práci z vitálními body. Po skončení cvičebních bloků přišly na řadu technické zkoušky dětí i dospělých, na které dorazilo mimo jiné 60 nejmenších bojovníku Bohemie ze tří cvičebních lokalit. Celý týden  si všichni sáhli na dno svých sil, aby úspěšně prošli celým kempem od náročných rozcviček pod vedením Pavla Kopečka až po úspěšné absolvovaní technických zkoušek na závěr kempu. Po všech zkouškách přišel  na řadu samotný ceremoniál páskování dětí  a dospělých a v neposlední řadě post Asistenta a Národního Instruktora KMK-Bohemia.

Celý Kemp 2018 byl zakončen dětským dnem, kterého se zúčastnily celé rodiny našich cvičenců v krásném počtu 250 návštěvníků, na kterém jsme viděli  luxusní vystoupení našich cvičenců  z řad Policie ČR a mnoho dalšího z připraveného programu pro děti.

Přijďte mezi nás - Nábory na všechny naše lokality startují opět v září 2018. Každý první trénink Zdarma a Nezávazně. Krav Maga-Kapap Bohemia je skupina lidí zabývající se trénováním a propagací Izraelských bojových umění a reálné sebeobrany Krav Maga -Kapap v ČR a SR. Vlastníme oficiální licenci v České Republice od Grand Master Moshe Galisko, která nás zařadila do sítě světových škol IKA Izrael. Všichni hlavní instruktoři jsou mezinárodně certifikováni nejvyšším představitelem Grand Mastrem Moshem Galiskem – Izrael. Hlavní Instruktoři vlastní černý pás CQC & DEFENSE SHOOTING systém od Andreye Čečulina Rusko.

Všichni trenéři jsou vlastníky Akreditace v rámci Ministerstva školství. č.j.122/2013-50 Instruktor Sebeobrany a Bojových sportů. Pravidelné tréningy v lokalitách Svitavy, Lanškroun, Česká Třebová, Moravská Třebová, Ústí nad Orlicí, Kunčina, Olomouc a Púchov SK. Pravidelné tréninky sebeobrany, specializované semináře a tréninky Grapplingu, soustředění, ženská sebeobrana, dětská sebeobrana ,profesní sebeobrana, zprostředkování zbrojního průkazu, výuka ESP – teleskopický obušek. Trénujeme děti od 4 let až po dospělé 100 let. Naučte se bránit v jakémkoli věku – jednoduchými a osvědčenými technikami. Staňte se členy rodiny Bohemie. Více ZDE nebo Jan Kubín 724015671 jan.kubin@kravmaga-kapapbohemia.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…