Liberec: Pokračování rekonstrukce mostu před odbočkou k Centru Babylon

22.04.2018 14:52

Rekonstrukce mostu a rampy na silnici I. třídy před odbočkou k Centru Babylon v Liberci bude pokračovat od pondělí 23. dubna. Stavební práce uzavřou sjezd ze silnice I/35 od Turnova. Řidiči místem do Košické ulice neprojedou až do neděle 13. května. Během této doby bude rovněž zcela uzavřena nájezdová rampa na silnici I/35 ze směru od Vratislavic nad Nisou a Rochlice.

Liberec: Pokračování rekonstrukce mostu před odbočkou k Centru Babylon
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Dopravní omezení na státní silnici I/35 v Liberci, které povolil Krajský úřad Libereckého kraje už v loňském roce, je způsobené rekonstrukcí havarijního stavu. Po zimním období budou práce nyní pokračovat.

„Stavbaři původně požadovali termín uzavírky na 39 dní, ale kvůli k plánovaným dalším dopravním omezením na území Liberce jsme po projednání dobu zkrátili na maximálně 21 dní,“ říká vedoucí odboru dopravy Jan Čáp.

Objízdné trasy

Objízdné trasy budou označeny a ze směru od Turnova povedou po silnici I/14 do Vratislavic nad Nisou k pivovaru, dále ulicemi Tanvaldská a Jablonecká. Ze směru od Vratislavic nad Nisou a Rochlice bude možné využít objízdnou trasu ze sjezdu ze silnice I/14 k aréně a pokračovat ulicí Doubskou a Čechovou.

Po dokončení uzavírky silnice I/35 by mělo statutární město Liberec zahájit rekonstrukci ulice Dr. Milady Horákové. Práce jsou naplánovány od 14. května. Stavba by si v první etapě měla vyžádat úplnou uzavírku křižovatky s ulicí Čechova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…