Litoměřice: Krytý plavecký bazén je až do 3. srpna uzavřen

09.07.2018 8:36

Krytý plavecký bazén je dočasně uzavřen. Od počátku července zde probíhá každoroční odstávka zaměřená na údržbu bazénu a jeho zázemí. Potrvá do 3. srpna.

Litoměřice: Krytý plavecký bazén je až do 3. srpna uzavřen
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Během ní dojde kromě pravidelné údržby a čištění prostor a technologie úpravy vody i k výměně přívodního potrubí malého bazénu, k rekonstrukci výdejny klíčů a k výměně vstupních dveří, stejně jako dveří v šatnách.

V té souvislosti Ladislav Beneš, vedoucí bazénu provozovaného Městskými sportovními zařízeními, jež jsou příspěvkovou organizací města, zhodnotil uplynulou sezónu. Nesla se dle jeho informací ve znamení zvyšujícího se zájmu o plavání, který zaznamenal ve všech věkových kategoriích. V době určené plavání veřejnosti bazén navštívilo 42 500 osob, další tisíce plavaly v rámci hodin vyhrazených pro sportovce a organizace. „Za úspěch považuji fakt, že 3 500 dětí ve věku od půl roku do 5. třídy základní školy prošly různými stupni výuky plavání v naší Plavecké škole,“ poukázal na potěšující skutečnost Ladislav Beneš. V sauně byla v zimních měsících návštěvnost na hranici kapacity a využívána byla i vířivá vana a posilovna.

V době uzavírky krytého plaveckého bazénu mohou lidé z Litoměřic i okolí využít letního plaveckého areálu na Písečném ostrově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…