Litoměřice: Plné auto růžiček pro Domov U Trati

10.04.2020 8:38

Stovku květináčů s kvetoucími růžičkami jako pozdrav od vedení města a zaměstnanců městského úřadu poslal starosta Ladislav Chlupáč seniorům a zaměstnancům Domova U Trati, který je kvůli koronaviru už řadu dnů v karanténě.

Litoměřice: Plné auto růžiček pro Domov U Trati
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Přemýšleli jsme s kolegy z městského úřadu, jak vám v této nelehké době udělat radost a dát najevo, že na vás město Litoměřice myslí a drží palce, ať s pomocí jeden druhému vše zvládnete a náročné dny přečkáte. Snad vám udělá radost pozdrav jara v podobě kvetoucích květin, které zatím můžete sledovat jen ze svých oken. Určitě ale již brzy bude lépe a vy zase vykročíte do rozkvetlé zahrady domova, do ulic města. Víme, že i víra uzdravuje. Přeji vám všem proto optimismus, klidnou mysl a víru, že již brzy bude lépe. Sám tomu věřím a již teď se těším, až za vámi opět přijdu na jednu ze sportovních, společenských či jiných akcí, které se zapálením a se srdcem na dlani pro vás každoročně připravuje zdejší úžasný personál, zasluhující obdiv všech nejen nyní, ale po celý rok,“ napsal mj. starosta Chlupáč v dopise, který byl zanechán s květinami před vstupním vchodem do domova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…