Litoměřice: Technické služby města plánují rozšíření spolupráce s Diakonii

05.04.2023 16:28 | Tisková zpráva

Vedení Technických služeb města (TSM) hodlá i nadále úzce spolupracovat s litoměřickou Diakonií. Zástupci TSM se zúčastnili prohlídky chráněných dílen a chráněného bydlení v Kamýcké ulici, kde ladili další možnosti.

Litoměřice: Technické služby města plánují rozšíření spolupráce s Diakonii
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Vzájemná spolupracuje trvá již řadu let. Pracovníci střediska křesťanské pomoci nám pomáhají zejména v oblasti úklidu,“ uvedl Vítězslav Votruba, ředitel TSM. „Pracovní skupina spadá do působnosti střediska čistoty. Rádi bychom rozšířili oblast spolupráce i o další pracovní místa,“ dodala Michaela Kurcová, vedoucí střediska čistoty TSM.

Vedoucí chráněných dílen Anna Burdová zástupce TSM provedla místy, kde se vyrábí keramické předměty, opravují oděvy a ukázala jim též zakázkovou dílnu, v níž se kompletují objednávky pro komerční firmy. „Osobně mě velmi překvapila vysoká kvalita výrobků v keramické dílně. Doporučuji našim občanům navštívit zdejší obchod, kde si mohou výrobky zakoupit nebo i objednat,“ dodal ředitel Vítězslav Votruba, jenž si zde pořídil keramickou mísu na ovoce.

Diakonie přímo sousedí s areálem TSM, a je tak i do budoucna strategickým partnerem pro nové projekty, které se budou v technických službách realizovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Domov na Máji slouží seniorům už dvacet let

19:06 České Budějovice: Domov na Máji slouží seniorům už dvacet let

Přesně dvacet let od otevření si v těchto dnech připomínají pracovníci Domova pro seniory Máj. A na …