Litvínov: Terénní pracovníci se školili v Janově

06.04.2011 6:43 | Zprávy

Dne 31. března proběhlo již několikáté, avšak v tomto roce první, setkání všech terénních pracovníků působících v sociálně vyloučené lokalitě Litvínov-Janov.

Litvínov: Terénní pracovníci se školili v Janově

Proběhlo na půdě Základní školy a Mateřské školy Litvínov-Janov, ul. Přátelství 160. Hlavním tématem byla Strukturovaná spolupráce  klientem a kazuistický seminář. Setkání bylo vedeno Mgr. Kateřinou Dosoudilovou, odbornou poradkyní sociálních služeb - Agentury pro sociální začleňování v romských lokalitách.

„Na setkání zazněla formulace rozlišení  zakázky a objednávky služby, probírali jsme  jednotlivé  fáze práce s klientem (navázání kontaktu, mapování situace, formulace zakázky, plánování služeb, realizace plánu, ukončení spolupráce a vyhodnocení výsledků společně s uživatelem). Závěrem byly od jednotlivých organizací představeny kazuistiky strukturované sociální práce s klienty. Setkání bylo vedeno v příjemném duchu a za účelem načerpání dalších poznatků pro úspěšnou práci s klienty," hodnotí setkání terénních pracovníků vedoucí odboru sociálních věcí a školství Ing. Petra Lafková.

Další zprávy z Litvínova čtěte ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mulitvinov.cz

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

7:37 Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

Již pátým rokem se plzeňská kulturní a kreativní zóna DEPO2015 snaží během festivalu WALLZ kultivova…