Mladá Boleslav: Město hledá další asistenty prevence kriminality

11.10.2021 7:34 | Tisková zpráva

Mladá Boleslav nabízí pracovní pozice asistenta prevence kriminality. Asistenti ve mstě působí už několik let a jejich práce se velmi osvědčila.

Mladá Boleslav: Město hledá další asistenty prevence kriminality
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Jedná se o pochůzkovou činnost v rámci města včetně například dohledu na bezpečnost dětí v blízkosti škol, dohledu na dodržování čistoty na veřejných prostranstvích a úzkou spolupráci s městskou i státní policií. Zájemce musí být plnoletý občan ČR (případně cizinec s trvalým pobytem na území ČR), mít čistý trestní rejstřík a dobrý zdravotní stav.

Na oplátku získá až  24 000,- Kč hrubého plus odměny, finanční příspěvek na bydlení, stravenky, 25 dní dovolené nebo 4 sick days.

Práce je vhodná pro muže i ženy, osmihodinová pracovní doba je od pondělí do pátku, tedy volné víkendy a svátky.

Veškeré podrobnosti se dozvíte na telefonních číslech 608 439 886 (Vladislav Král, vedoucí Odboru bezpečnosti a prevence kriminality) a 603 245 562 (Ondřej Kubala, zástupce ředitele městské policie a mentor projektu),  případně na e-mailu bezpecnost@mb-net.cz.

Zájemci mohou na uvedenou e-mailovou adresu zaslat svůj životopis a hlavně telefonický kontakt, aby bylo možné se dohodnout na dalším postupu.

Projekt Asistenti prevence kriminality Mladá Boleslav, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/16_049/00104660 je financovaný prostřednictvím EU ESF v rámci Operačního programu zaměstnanost, státního rozpočtu ČR a rozpočtu statutárního města Mladá Boleslav.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…