Mladá Boleslav: Na zimním stadionu jsou zrekonstruované mládežnické šatny a povrch tělocvičny

28.09.2021 15:59 | Tisková zpráva

V malé hale v areálu zimního stadionu skončily letošní rekonstrukce mládežnických šaten a výměna povrchu v tělocvičně. Obě investice zajistila Městská společnost sportovní a rekreační areály s výraznou finanční pomocí města.

Mladá Boleslav: Na zimním stadionu jsou zrekonstruované mládežnické šatny a povrch tělocvičny
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Snažíme se průběžně zlepšovat podmínky pro sportování mládeže a toto je další úspěch v tomto snažení," uvedl náměstek primátora Jiří Bouška, který s představitelem Městské společnosti sportovní a rekreační areály Ondřejem Ramešem areál navštívil.

Výraznou proměnou prošla mládežnická dvojšatna se sociálním zázemím, kde jsou nové obklady a podlahy včetně gumy v dlažbě pro bruslaře, nové osvětlení a vzduchotechnika i nové vybavení. Celkové náklady představují sumu 931 450 korun bez DPH, dotace města byla ve výši 900 000 korun. Jak uvedl Ondřej Rameš, v roce 2022 je v plánu oprava i další dvojšatny pro mládež, která je dosud ve velmi zanedbaném stavu.

Významnou investici představuje i dokončená rekonstrukce povrchu tělocvičny v malé hale. Havarijní palubková podlaha byla vyměněna za nový sportovní povrch. Tělocvična je určena pro volejbal, futsal i nohejbal. Celkové náklady dosáhly 1 054 515 korun bez DPH, dotace města je výši 900 000 korun.

Letos se na zimním stadionu také investovalo do vylepšení tzv..couch challenge, což představovalo výdaje přes 300 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…