Mladá Boleslav zažije v pátek 24. května další Noc kostelů

20.05.2013 20:47

Bohatý ekumenický program Noci kostelů čeká již tento pátek večer na boleslavskou veřejnost.

Mladá Boleslav zažije v pátek 24. května další Noc kostelů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 

Změnou proti minulým třem ročníkům je to, že zahajovací ekumenická bohoslužba bude tentokrát v kostele sv. Havla. Následovat bude v 19:15 koncert Spirituál kvintetu v kostele Nanebevzetí Panny Marie. Na přednášky historika Karla Herčíka o historii kostelů je také vždy plno - tentokrát budou v kostele Nanebevzetí Panny Marie od 20:30 a v kostele sv. Jana Nepomuckého od 21:00. Informace poskytl Milan Mareš za Římskokatolickou farnost Mladá Boleslav..
 
"Úplný program je v příloze - mimo naši farnost se účastní rovněž ČCE, CB, CČSH, JB a CASD. Adventisté mají novou modlitebnu - naleznete ji pod Kulturním domem v ulici Dukelská, těsně nad cykloobchodem. Program pro děti a rodiče letos pořádá Církev bratrská. Děti se mohou těšit opět na krásné Pexeso. Poutníci tradičně obdrží Poutnický pas, do kterého budou moci získat razítka ve všech boleslavských objektech," doplnil Mareš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…