Opavané se mohli seznámit s projektem nového krytého bazénu

12.10.2016 20:31

V pondělí 10. října proběhla v prostorách Slezanky veřejná prezentace, na které se měli Opavané možnost seznámit s projektem nového krytého bazénu.

Opavané se mohli seznámit s projektem nového krytého bazénu
Foto: Opava
Popisek: Opava

Ten má v plánu současné vedení města postavit v Městských sadech v blízkosti víceúčelové sportovní haly na ulici Žižkova. V uplynulých dnech byla dokončena projektová dokumentace pro územní řízení, do konce letošního roku by město rádo získalo platné územní rozhodnutí. V roce příštím by se pak řešila dokumentace pro získání stavebního povolení.

Projekt včetně vizualizací představil veřejnosti jeho autor, architekt Jan Chlup. Kromě plaveckého bazénu s osmi drahami o délce 25 metrů se v objektu počítá i s bazénem rekreačním s vodními atrakcemi, jako jsou tobogán, divoká řeka, chrliče vody či masážní trysky, s bazénem dětským, bufetem, wellnes centrem s vířivkami, párou a saunou.

Vybrané vizualizace i přesnější popis projektu bude zveřejněn v listopadové Hlásce. Až do konce listopadu si mohou zájemci také prohlédnout 3D model celé stavby v Městském informačním centru na Horním náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…