Ostrava: Návštěvníky radniční věže čeká poetická stezka

06.10.2021 15:47 | Tisková zpráva

Zájemci mají jedinečnou šanci účastnit se poetického prvovýstupu na unikátní ostravský konstruktivistický maják, věž Nové radnice. Základní tábor i jednotlivé výškové body budou kótovány ukázkami z textů předních i méně známých básníků a prozaiků, jimž (v dobrém i zlém) učaroval genius loci města Ostravy.

Ostrava: Návštěvníky radniční věže čeká poetická stezka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radniční věž v Ostravě

Přijďte si prohlédnout jedinečný interiér radniční věže a pokochat se jedinečnými výhledy do všech světových stran – krajin reálných i fantazijních. Sraz účastníků je 8. 10. 2021 v 18.00 na Prokešově náměstí, před vchodem do magistrátu. Pořádá Antikvariát a klub Fiducia ve spolupráci s Ostravským informačním servisem (OstravaInfo).

POZOR! Z kapacitních důvodů se akce může zúčastnit maximálně 25 osob, rezervujte si prosím místo na tel. čísle: 596117312 ( po-pá 10-18). Místo si můžete zamluvit rovněž osobně v antikvariátu Fiducia (Mlýnská 2, Ostrava 1). Vstupné je dobrovolné, záleží na velkorysosti a štědrosti návštěvníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…