Plzeň 3: Sběrné místo Valcha bude znovu otevřeno

14.07.2021 12:28

Ve středu 14. 7. 2021 v 9:30 bude znovuotevřeno sběrné místo Valcha. Na základě proběhlého opakovaného stavebního řízení za účasti všech dotčených osob nabylo dne 10. 7. 2021 právní moci společné povolení stavby.

Plzeň 3: Sběrné místo Valcha bude znovu otevřeno
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Jak se ukázalo, sběrné místo splňuje veškeré požadavky pro bezpečný a k životnímu prostředí ohleduplný provoz. V souvislosti s jeho otevřením budou zpět přemístěny kontejnery na separovaný odpad z křižovatky ulic K Silu a Špačková. Dále bude možné znovu využívat i kontejnery na použitý textil a malé elektrospotřebiče, což jistě ocení nejen majitelé sousedních nemovitostí, ale i všichni obyvatelé Valchy.

„Lokalita Valchy je zatížena velkým developerským projektem, který bohužel přinesl i řadu negativních vlivů. Jsem přesvědčen, že se nám postupně podaří, ve spolupráci s městem, bolavá místa Valchy zahojit. Mohu slíbit, že proto uděláme s kolegy vše. Jsem velmi rád, že nejen u sběrného místa zvítězil zdravý selský rozum nad politickou kampaní a falešnými pocity a dojmy. Čas jistě ukáže letitou zkušenost, že populismus problémy neřeší,“ dodává první místostarosta městského obvodu Plzeň 3 Petr Baloun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Muzejní noc opět zpřístupní desítky zajímavých míst

10:28 Olomouc: Muzejní noc opět zpřístupní desítky zajímavých míst

V pátek 17. května od 18 hodin do půlnoci budete mít znovu příležitost projít si galerie, muzea a da…