Praha 3 rozdělila granty za 14 milionů korun

03.04.2011 7:35

Městská část Praha 3 rozdělila na grantech pro kulturní, sportovní, volnočasové a další projekty 14 milionů korun.

Praha 3 rozdělila granty za 14 milionů korun

Z rekordních třech stovek žádostí o podporu tak rada městské části a zastupitelé na návrh Výboru pro správu Grantového a podpůrného fondu Zastupitelstva MČ Praha 3 vyhověli celkem 169ti žadatelům.

V prosinci vyhlásila městská část 11 grantových témat. Zájemci měli možnost požádat do 21. února  o přidělení grantů na rok 2011. V letošním roce přišel rekordní počet žádostí v počtu 300. Každá z nich musela být nejprve zaevidována, zkontrolována, zda nevykazuje formální nedostatky, poté zpracována do podkladů pro jednání grantového výboru. Ten se sešel 24. února a na svém téměř 10ti hodinovém jednání navrhl rozdělení podpory.

Granty do výše 50 tisíc Kč schválila Rada MČ (51 žádostí) a rozdělila částku 1.291.000,- Kč mezi 51 projektů. Granty nad 50 tisíc schválilo na svém jednání Zastupitelstvo a přidělilo částku ve výši 12.709.000,- Kč. Podpora byla zastupiteli schválena pro celkem 118 žádostí.

Žadatelé obdrží postupně dopisy s informací o úspěšnosti svého projektu a přidělené částce a budou vyzváni k sepsání smlouvy o poskytnutí daru.

Dálší zprávy z Prahy 3 čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha3.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…