Praha 8: Největší kryté pískoviště v hlavním městě

08.11.2022 20:33 | Tisková zpráva

S chladným počasím ubývá příležitostí vyrazit s dětmi na venkovní hřiště. Největší areál na plážové sporty v Česku Beachklub Ládví ve spolupráci s městskou částí Praha 8 a Osmičkou pro rodinu umožňuje v určité dny a hodiny bezplatný vstup do kryté haly, kam je možné vyrazit i za nepříznivého zimního počasí. Pískoviště mohou využívat rodiče s dětmi, školy, školky, ale i jiní zájemci, a to každé úterý a čtvrtek mezi půl 10 a půl 12 do konce března roku 2023. A to zcela zdarma.

Praha 8: Největší kryté pískoviště v hlavním městě
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

"Je to tradiční akce, která se koná už od roku 2010, takže se těší velkému zájmu. Rodiče si tady mohou vyzkoušet všemožné aktivity, převážně ty sportovní," řekla Petra Šmídová - koordinátorka firemních a sportovních akcí Beachklubu Ládví.

Kryté pískoviště má bezesporu mnoho výhod, mezi které patří například ochrana proti nežádoucím návštěvníkům, ať zvířecím nebo lidským, a tak malí i velcí sportovci mohou po ploše chodit bezpečně naboso.

"Pro děti budou připraveny sportovní aktivity, ať už prolézací tunely, překážkové dráhy, míčové sporty, bude tady trenér, který se v případě zájmu o ně postará, budou si moci vyzkoušet nějaký základní nácvik beachvolejbalu a tak dále," dodává Petra Šmídová.

"Do areálu na adrese Chabařovická 4 se dostanete úplně jednoduše - hlavním vchodem, akce se koná v kryté hale a není nutné se nikde registrovat, vše je volně přístupné," uzavírá Petra Šmídová. V areálu je k dispozici i restaurace s dětským koutkem, kde se můžete i občerstvit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…