Přerov: Do podpory vrcholového sportu má jít dva a půl milionu korun

08.10.2021 17:56 | Tisková zpráva

Vyhlášení dotačního programu na podporu vrcholového a výkonnostního sportu pro rok 2022 schválili dnes přerovští radní. Zvednout ruku pro něj musejí ještě zastupitelé. Mezi sportovce se má v rámci tohoto programu přerozdělit částka dva a půl milionu korun.

Přerov: Do podpory vrcholového sportu má jít dva a půl milionu korun
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Dotační program je zaměřený na podporu sportovních klubů a spolků, jejichž dospělí sportovci reprezentují Přerov na vrcholové a výkonnostní úrovni v nadregionálních soutěžích,“ upřesnil náměstek přerovského primátora Petr Kouba. Peníze mohou být investovány rovněž do organizace významných sportovních akcí pro dospělé na národní a mezinárodní úrovni, které reprezentují město.

Pokud v pondělí 25. října zastupitelé dotační program schválí, mohou si už 27. října zájemci vyzvednout tiskopisy na odboru sociálních věcí přerovského magistrátu, v Městském informačním centru – a k dispozici budou i na webu. Žádosti by pak v souladu s pravidly měly být přijímány od 29. listopadu do 10. prosince. Na zastupitelstvu se bude o konkrétních částkách pro kluby a spolky hlasovat v únoru příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…