Rakovník: Rekonstrukce ul. Palackého

06.04.2023 16:28 | Tisková zpráva

Vzhledem k plánované rekonstrukci Palackého ulice je potřeba Vás informovat o průběhu stavby. Práce na stavbě započnou od úterý 11. 4. 2023 obnovou kanalizační stoky s postupem prací směrem od Husova náměstí. Následovat bude obnova vodovodního řadu společně s obnovou plynovodního řadu. To potrvá přibližně do září letošního roku, poté se začne s rekonstrukcí povrchů.

Rakovník: Rekonstrukce ul. Palackého
Foto: mesto-rakovnik.cz
Popisek: Rakovník

Po celou dobu stavby se ul. Trojanova stane ulicí vjezdovou, tedy bude zde otočen průjezd směrem od křižovatky na Váze na Husovo náměstí. Přibližně od 19. 4. 2023 bude v ulici nainstalována i vjezdová závora, o konkrétním termínu budeme informovat na webových stránkách města a přes sociální sítě.

Na počátku bude přibližně na 14 dní uzavřen vjezd z Vysoké ulice. Vysoká ulice bude průjezdná obousměrně s vjezdem i výjezdem do ul. Havlíčkova. Po celou tuto dobu bude vjezdová závora zvednutá. Po dokončení napojení kanalizační šachty ve vjezdu z Vysoké ulice na Husovo náměstí, dojde k obnovení průjezdu za standardních podmínek. Závora se opět zprovozní.

Vzhledem ke změně směru jízdy v ulici Trojanova dojde k otočení průjezdu okolo panelových domů č. p. 1797, 1798 a 1799. Nově bude průjezd umožněn směrem z křižovatky na Váze, Trojanovou ulicí a výjezd na ulici Čs. legií. (viz obrazek)

Více informací k rekonstrukci najdete na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…