Rok berounského medvěda odstartoval narozeninami medvědů

14.01.2015 9:50 | Zprávy

Rok Berounského medvěda odstartoval symbolicky: na Městské hoře oslavou 15. narozenin berounských medvědů Vojty, Matěje a Kuby.

Rok berounského medvěda odstartoval narozeninami medvědů
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

K medvědáriu na Městské hoře přišly oslavit 15. narozeniny Vojty, Kuby a Matěje stovky lidí - dospělých, dětí i školáků. Čekalo na ně krátké setkání a povídání s režisérem Václavem Chaloupkem, který se kvůli nemoci musel z dalšího programu omluvit. Před tím ale ještě stačil zájemcům podepsat pro tuto příležitost vydané medvědí kalendáříky. Přítomné po tradičním krmení medvědů pozdravila berounská starostka Šárka Endrlová i dánský velvyslanec Christian Hoppe. Na děti čekal speciální medvědí kvíz i soutěže, které připravili studenti pedagogické školy Beroun.

Medvědi dostali kýble s medem, hroznové víno, šlehačku,ovoce, dobroty pro huňáče přineslo i mnoho lidí včetně členů hned několika televizních štábů. Medvědi obdrželi i výstavní perníky v podobě méďů od provozovatelů občerstvení na Městské hoře.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Město má vlastní technické služby

11:33 Česká Lípa: Město má vlastní technické služby

Českolipští zastupitelé schválili na svém červnovém jednání založení společnosti Technické služby mě…