Rýmařov: V Jamarticích se začalo budovat nové hřiště

14.11.2022 16:01 | Tisková zpráva

Na nevyužitém pozemku města v Jamarticích v blízkosti Podolského potoka budou vybudována dvě nová hřiště - víceúčelové sportovní hřiště a dětské hřiště.

Rýmařov: V Jamarticích se začalo budovat nové hřiště
Foto: wikimedia.org/Martin Kotačka
Popisek: Rýmařov

V rámci přípravných prací u sportovního hřiště dojde nejprve k odvodnění plochy a přípravě povrchu položením podkladních vrstev. 

Anketa

Kdo má větší „škraloup“ z dob minulého režimu?

6%
89%
hlasovalo: 30798 lidí
Jako svrchní část bude použit vodopropustný povrch tartan. Bude dodáno vybavení pro tenis a volejbal v podobě sítí a dalšího příslušenství, cvičné venkovní basketbalové koše a dvě sklopné branky pro malou kopanou a házenou. Vznikne zde také cvičná stěna pro tenis. Součástí mobiliáře budou lavičky, odpadkové koše a stojany pro kola. Celé sportovní hřiště bude oploceno.

Dětské hřiště bude převážně travnaté. Malí návštěvníci se mohou těšit na kolotoč, dvojitou závěsnou houpačku, zemní trampolínu, točidlo a pružinovou houpačku. V prostoru dětského hřiště budou vysazeny dva listnaté stromy za účelem vytvoření stínu.

Stavbu provádí na základě výběrového řízení firma StavoSport s. r. o. za cenu 4 838 316,04 Kč. Předpokládaný termín dokončení realizace je na jaře příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…