Tábor: Oprava chodníku na Husově náměstí

02.10.2015 19:05

Od 5.10.2015 bude zahájena oprava kanalizace na Husově náměstí, v úseku mezi ulicemi Nerudova a Šafaříkova. Do projektové dokumentace stavby je možno nahlédnout v kanceláři VST, Kosova ulice v Táboře čp. 2894.

Tábor: Oprava chodníku na Husově náměstí
Foto: taborcz.eu
Popisek: Město Tábor, nákupní zóna.

  Stavbu bude provádět firma CHALIŠ s.r.o. Tábor. Předpokládané dokončení prací je 30.11.2015 a to včetně nového povrchu chodníku, jehož investorem je Město Tábor. Po dobu stavby bude uzavřena příslušná část komunikace pro provoz i parkování vozidel. Průchod chodců bude omezen, vstupy do domů a provozoven budou provizorně zajištěny. Zásobování provozoven bude po dohodě s prováděcí firmou umožněno. Za tyto komplikace se Vám předem omlouváme. 

V souvislosti s opravou kanalizace bude probíhat také oprava odboček pro domovní přípojky k hranici nemovitostí (soukromých pozemků). Kanalizační přípojky z kameniny a plastu budou přepojovány u hlavního řadu. Odbočení pro přípojky z betonu budou v rámci stavby opravovány a hrazeny investorem stavby k hranici nemovitosti (pozemku). Doporučujeme, pokud Vaše přípojka není provedena z plastu nebo kameniny, provést opravu Vaší přípojky i uvnitř objektu, včetně průchodu obvodovým zdivem. Vašem pozemku.  V případě jakýchkoliv nejasností ohledně kanalizačních přípojek kontaktujte technika Čevak a.s.:

V koordinaci s výše uvedenou stavbou provede Odbor dopravy města Tábor opravu chodníku v úseku mezi ulicemi Nerudova a Šafaříkova. Dojde k odstranění stávajících povrchů, úpravě konstrukčních vrstev a položení betonové zámkové dlažby. Dotazy týkající se opravy informace ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.