Uherské Hradiště: Beseda o pěstounské péči očima dítěte

09.11.2022 10:06 | Tisková zpráva

Dobrá rodina, o.p.s. a Městský úřad Uherské Hradiště, oddělení sociálně právní ochrany dětí, vás srdečně zvou na besedu o pěstounské péči očima dítěte. Koná se v úterý 22. listopadu od 16 hodin v komorním sále Reduty.

Uherské Hradiště: Beseda o pěstounské péči očima dítěte
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

O pěstounské péči jste už jistě slyšeli a nejspíš si dovedete představit, co asi obnáší. Už jste ale někdy přemýšleli, jak pěstounskou péči vnímají děti, které v ní samy vyrůstají? Zažívají totéž jako v biologické rodině? Jsou šťastné? Trápí se? Řeší svoje rodiče? Jsou jiné než ostatní děti? Uvažujete o tom stát se pěstouny?

Pokud vás toto téma zajímá, přijďte v úterý 22. listopadu v 16 hodin do komorního sálu Reduty. Společně si zkusíme představit, co prožívá dítě, které nemůže vyrůstat ve své biologické rodině, nad čím přemýšlí, jestli jsou pro něj jeho biologičtí rodiče důležití a především, co může pěstoun udělat pro to, aby dítěti v takové situaci pomohl. Prostor bude i na dotazy. Tématem vás provede regionální koordinátorka Vendula Kaprálová. Pracuje v doprovázející organizaci Dobrá rodina, o.p.s., která již řadu let poskytuje podporu a pomoc pěstounům v celé republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…