Ústí nad Labem: Hledá se dodavatel na rekonstrukci běžecké dráhy

03.04.2023 7:17 | Tisková zpráva

Vyhlášení veřejné zakázky na rekonstrukci běžecké dráhy a technických sektorů na Městském stadionu schválila rada. Stávající povrch je ve velmi špatném stavu.

Ústí nad Labem: Hledá se dodavatel na rekonstrukci běžecké dráhy
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Jde o ovál délky 400 m o sestavě 8+6, tj. osm drah na rovince, šest drah na oválu, který je klasického tvaru s tzv. složeným poloměrem zatáček.

Anketa

Má vláda zvýšit základní sazbu DPH z 21 % na 23 %?

4%
96%
hlasovalo: 26160 lidí

Stávající umělý povrch je s ohledem na své stáří ve velmi špatném technickém stavu. Vykazuje lokální nerovnosti, mechanické poškození a povrch se odlupuje. Současný stav povrchů neumožňuje kvalitní využívání dráhy a sektorů pro provozování sportu, ke kterému jsou určeny. Nelze tak kvalitně využívat zařízení pro sportovní tréninky a brání pořádání atletických místních, regionálních a mistrovských soutěží a závodů. Stávající sektory technických disciplín jsou také ve velmi špatném technickém stavu a nevyhovují současným normám World Athletics.

Předpokládaná cena je 12 600 000 korun bez DPH. Doba plnění je od května 2023 do 1. 9. 2023, přičemž přípravné práce budou zahájeny na základě písemné výzvy zadavatele v období května až června, samotné zahájení realizace díla bude zahájeno 3. 7. 2023 předáním staveniště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Město připravilo konferenci o prevenci rizikového chování

13:05 Ústí nad Labem: Město připravilo konferenci o prevenci rizikového chování

Několik desítek zástupců školských zařízení, sociálních služeb a samospráv projednalo nové trendy v …