Ústí nad Labem: Navýšení investice do Plaveckého areálu Klíše

01.10.2019 17:06

Rada města schválila navýšení investice do venkovního Plaveckého areálu Klíše. Důvodem je rozšíření výkopových prací, nová potrubí pro odvodnění areálu a další náležitosti.

Ústí nad Labem: Navýšení investice do Plaveckého areálu Klíše
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V současné době probíhá rekonstrukce venkovní části Plaveckého areálu Klíše, kterou provádí společnost Metrostav. Vytvořeno bude pro návštěvníky volnočasové zařízení navazující přímo na krytou plaveckou halu. V průběhu stavby došlo ke změnám, které je pro zdárné dokončení díla nutné provést. Rada města proto schválila dodatek smlouvy navyšující cenu rekonstrukce venkovního Plaveckého areálu Klíše o cca 6 000 000 Kč. Příkladem úprav je dodávka a montáž kanalizačního potrubí pro odvodnění areálu, rozšíření výkopových prací pro elektrorozvody, doplnění technologie předúpravy vody, změna barevnosti zpevněných ploch, sjednocení materiálů s potrubím použitým na plavecké hale.

Původní plán zahrnuje rekonstrukci stávajících venkovních bazénů včetně okolních ploch s doplněním atraktivních prvků pro vodní hrátky. Části díla tvoří především nové nerezové bazénové vany s vodními atrakcemi a bazénovou technologií, objekty ošetřovny a pokladny, terasa - paluba, brodítka, sprchy, sociální zázemí pro návštěvníky, zázemí pro plavčíky, dětský koutek, technický objekt v jihozápadním rohu areálu, terénní úpravy a zeleň, zábavní plochy, příprava pro stánky s občerstvením, veřejné osvětlení, monitoring a zabezpečení areálu, ozvučení areálu, mobiliář a přístupové trasy.

Konečná cena včetně DPH je 114 842 296 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…