Vsetín: Vzlet balónků a první máj na zámku

29.04.2011 11:14

V neděli 1. května proběhne na zámku romantické a zábavné odpoledne oslavující První máj – lásky čas.

Vsetín: Vzlet balónků a první máj na zámku

Zaregistruj se a vyhraj. Více informací zde

Součásti programu bude derniéra výstavy Boba Zbránka Ještě jsem tady... Na závěr proběhne vypouštění balónků přání a snů v zámeckém atriu. Akce se koná od 15 do 16.30 hodin.

V neděli 1. května proběhne na zámku romantické a zábavné odpoledne oslavující První máj - lásky čas. Součásti programu bude derniéra výstavy Boba Zbránka Ještě jsem tady... Na závěr proběhne vypouštění balónků přání a snů v zámeckém atriu. Akce se koná od 15 do 16.30 hodin.

První květnovou neděli se mohou návštěvníci vsetínského zámku těšit na zajímavý program oslavující fantazii, svobodnou mysl a dobrodružného ducha. Program je zaměřen zejména na rodiny s dětmi. Na zámku bude připravena výtvarná dílna a komentovaná prohlídka výstavy Boba Zbránka, během níž se návštěvníci zúčastní např. pomyslného vzlétnutí vzducholodě. V závěru nedělního odpoledne se uskuteční balónkový happening.

„Je to poprvé, co budeme z atria vsetínského zámku vypouštět balónky, kterými si mohou účastníci poslat svá tajná přání do nebe a očekávat, že se jim splní. Létající balónky splněných přání a snů jsou výrazem vzletné fantazie a dobrodružného ducha i projevem romantického pohledu na svět. Jejich vypuštěním symbolicky uzavřeme výstavu Boba Zbránka, která toho dne končí. Její uspořádání bylo pro něj samotného splněním jednoho z jeho velkých životních přání," doplňuje informace kurátorka výstavy a organizátorka nedělního programu Olga Mehešová z Muzea regionu Valašsko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…