Zábřeh má nový skatepark

09.11.2022 6:27 | Tisková zpráva

V lomu u Moravské Sázavy byly dokončeny práce na budování nového skateparku. Ten je kombinací streetové plazzy, která je okolo skateboardové mini rampy propojena na koncích se streetovou částí.

Zábřeh má nový skatepark
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Plocha obsahuje překážky splňující současný trend skateboardingu – slideboxy, raily, street plazza a členitý rádiusový bazén s různými zatáčkami a vyvýšeními. Nový skatepark vybudovala společnost Hydro Gas Manufacture (Fiveramps Skateparks).

Výstavba nového skateparku v první etáži lomu stála 6,5 milionu korun. BMX areál tak doplnilo nové sportoviště, které splňuje náročné požadavky a bude sloužit ke smysluplnému trávení volného času dětí a mládeže. Přibližně do poloviny listopadu bude stavba uzavřena z důvodu technologické přestávky (zrání betonu). Poté bude areál zpřístupněn veřejnosti. Slavnostní open air akci s programem a hosty připravuje město na jaro příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…