Zlín: Krematorium na Lesním hřbitově má opravenou tepelně akustickou izolaci

02.10.2019 13:13

Obřadní síň krematoria na zlínském Lesním hřbitově má opravenou tepelně akustickou izolaci. Společnost Pohřebnictví Zlín, která krematorium provozuje, získala na tuto investici dotaci z rozpočtu města Zlína ve výši 800 tisíc korun.

Zlín: Krematorium na Lesním hřbitově má opravenou tepelně akustickou izolaci
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

zlin.eu Jsem občan Tiskové zprávy krematorium.jpg Krematorium na Lesním hřbitově má opravenou tepelně akustickou izolaci. I díky dotaci od města publikováno: 2.10.2019 Zlín – Obřadní síň krematoria na zlínském Lesním hřbitově má opravenou tepelně akustickou izolaci. Společnost Pohřebnictví Zlín, která krematorium provozuje, získala na tuto investici dotaci z rozpočtu města Zlína ve výši 800 tisíc korun. „Samotné práce se uskutečnily v květnu letošního roku. Díky nim snížíme náklady na vytápění budovy krematoria a došlo také ke zlepšení akustiky,“ těší Milana Macuru, ředitele Pohřebnictví Zlín.

Zlínské krematorium zahájilo provoz v dubnu 1978. Stavba je řešena netradičně. Stěny obřadní síně jsou skleněné a jeho návštěvníci tak mají možnost přímého spojení s přírodou. V posledních letech se zde ročně uskuteční více než sedm stovek obřadů a přes tři tisícovky zpopelnění. Pohřebnictví Zlín je městskou společností. Jako jediné v regionu zajišťuje komplexní služby v oboru. „Komplexnost spočívá v tom, že provozujeme krematorium, spravujeme hřbitovy – těch je sedm, a provozujeme pohřební službu. Jsme hrdí na to, že dokážeme pomáhat pozůstalým v jejich nejtěžších chvílích,“ konstatoval Milan Macura.

Pohřebnictví Zlín je respektovanou a oceňovanou společností. Opakovaně například obdrželo prestižní Znak kvality, který ji byl propůjčen v roce 2018. Další informace včetně kontaktů lze nalézt na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…