Znojmo: Den Země ve městě již poosmé

18.04.2023 7:29 | Tisková zpráva

Přijďte oslavit den věnovaný Zemi a životnímu prostředí v pátek 21. dubna 2023 do Beach Clubu u Louckého kláštera. Městské lesy Znojmo pod záštitou Zdravého města Znojma si připravily bohatý program pro děti i dospělé. Den Země každoročně připadá na 22. dubna a slaví se ve více než 193 zemích světa. Znojmo se k oslavám přidá již poosmé.

Znojmo: Den Země ve městě již poosmé
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Pro malé i velké návštěvníky bude připravena například ukázka práce tažných koní, pletení košíků, chov a ukázky ryb, stromolezce, sokolníka, chovatele drobného zvířectva i včelaře. Dále se můžete těšit na prezentaci lesnictví a ochrany přírody a mnoho dalšího. Dopolední program od 9:00 do 13:00 hodin bude určený pro žáky místních škol a školek. V odpoledních hodinách od 15:00 do 18:00 hodin se program otevře veřejnosti. Děti mohou na stanovištích plnit různé úkoly. Navíc bude připraven táborák a každý si bude moci opéct špekáček. V 16.00 hodin budou vyhlášeny výsledky výtvarné soutěže Les nás baví a od 16.30 je připravena ukázka práce s dravci. 

Vstup na Den Země je pro všechny zdarma. Více informací na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

10:04 Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

Jak pomoci k zadržení vody v půdě a v boji se suchem, je otázkou a pro města naléhavou výzvou. Kvůli…