Znojmo: Do práce na kole nabízí slevy u partnerů po celý květen

16.04.2023 20:08 | Tisková zpráva

Začátek květnové výzvy Do práce na kole se blíží a v rámci této kampaně nabízí i několik slev u partnerů akce. Někteří nabízí pro přihlášené slevy pravidelně, jiní se zapojili poprvé.

Znojmo: Do práce na kole nabízí slevy u partnerů po celý květen
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Sleva u partnerů ale není cílem výzvy, tím je motivovat sebe a ostatní ve svém okolí k cestě do práce za využití bezmotorové dopravy, tzn. na kole, koloběžce, pěšky nebo poklusem. Odměnou bude pak lepší kondice, snížení produkce CO2 a také ceny od partnerů akce.

Letošními partnery jsou:

  • Naturela - dary přírody každé pondělí na základě prokázání se trikem Do práce na kole poskytne 15% slevu na celý nákup
  • Kofi Kofi Znojmo na základě prokázání se trikem Do práce na kole poskytne 20% slevu na veškeré nápoje

Mimo výše uvedených slev se mohou účastníci těšit i na věcné dary od ostatních partnerů. BaxantGreens daruje bedýnky s microgreens, VOZP dárkové potravinové koše, Cyklo Kučera Znojmo cyklo vybavení, Kofi Kofi Znojmo poukazy na nápoje a město Znojmo další ceny. Vítězové se mají opravdu na co těšit. Kategorií je hodně a tím pádem i šance na výhru je velká.

Anketa

Získají Ukrajinci někdy zpět Krym?

hlasovalo: 30023 lidí

Na všechny přihlášené čeká 1. května společná cyklovyjížďka. V letošním roce jsme využili možnost se připojit k májové vyjížďce, kterou pravidelně pořádá Cykloklub Znojmo. Připravena bude trasa přes Šobes do Podmolí, kde bude možnost se občerstvit u místního rybníka a dále se bude pokračovat společně zpět do Znojma. Délka trasy je cca 28 km. Sraz je v 9:00 hodin na rohu ulic Kovářská a Horní Česká. Společný odjezd je v 9:30 hodin. Na akci je nutná registrace ZDE.

Město Znojmo se do této akce zapojí již podeváté. Do 15. dubna běží třetí vlna registrací, s registračním poplatkem 470 Kč a po tomto datu se přehoupne do poslední čtvrté vlny (16. - 30.4.) s registračním poplatkem 520 Kč. Registrace běží ZDE. V ceně je triko z bio bavlny s originálním potiskem nebo nákrčník, účastníci získají fungující registrační systém a také doprovodný program v podobě akcí a různých zvýhodnění od partnerů projektu.

Ve čtvrtek 15. června se můžou účastníci těšit na tzv. závěrečný večírek, kde na ně čeká procházka kolem řeky Dyje s ochutnávkou vína a kávy. Závěrečné předávání cen se bude konat v multifunkčním sále Centra Louka, kde je i cíl procházky. Účastníky zde čeká prohlídka lapidária a také kostela Nanebevzetí Panny Marie a svatého Václava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

22:05 Prostějov: Kulturní léto nabídne kvalitní program i letos

Také letos se Prostějované a návštěvníci našeho města mohou těšit na bohatou škálu kulturních aktivi…