Znojmo: Dotace pro vlastníky kulturních památek v MPR

22.09.2014 20:40

Vlastníci kulturních památek v městské památkové rezervaci Znojmo mají do 15. října 2014 možnost požádat o příspěvek na obnovu svého majetku.

Znojmo: Dotace pro vlastníky kulturních památek v MPR
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Znojemský městský úřad přijímá žádosti o příspěvek na rekonstrukci nemovitých kulturních památek, který je možno získat v rámci Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón. Ten se poskytuje nikoli na modernizaci, ale na záchranu, zachování a zhodnocení památkových hodnot.

Žádost je možné zaslat do 15. 10. 2014 na adresu Městský úřad Znojmo, odbor majetkový, Obroková 2/10, 669 22 Znojmo, a to na formuláři, který je umístěn na internetových stránkách www.znojmocity.cz, odbor majetkový, v záložce Tiskopisy. Jedná se o předběžnou žádost do anketního dotazníku, na jehož základě stanoví Ministerstvo kultury ČR celkovou výši příspěvku pro Znojmo. Ta je pak rozdělena mezi konkrétní žadatele, kteří budou městem vyzvány k dalšímu doplnění dokumentace potřebné k získání příspěvku. Na poskytnutí příspěvku podáním žádosti nevzniká právní nárok.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…