Znojmo: Na Rejdišti a Jindřicha Hořejšího opraví chodníky

01.08.2021 20:06

Rekonstrukce chodníků čeká ulici Jindřicha Hořejšího a ulici Na Rejdišti. Pokračuje tak obnova chodníků, která se v lokalitě rozběhla již v loňském roce. Pokračovat bude i výměna veřejného osvětlení. Město tu investuje téměř 3, 8 milionů korun.

Znojmo: Na Rejdišti a Jindřicha Hořejšího opraví chodníky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

První etapa prací v této lokalitě proběhla vloni, kdy se rekonstruovaly chodníky a osvětlení v ulici Marušky Kudeříkové a v části ulice Jindřicha Hořejšího, následovaly práce na chodnících Na Rejdišti a nakonec i ze strany ulice Vídeňská třída.

Nyní se provede rekonstrukce chodníků v ulici Jindřicha Hořejšího, v úseku od domu č. 2 po č. 14, dále pak oprava chodníků na jedné straně v úzké ulici Na Rejdišti. V lokalitě dojde také k vybudování nového veřejného osvětlení (rovněž zbývající část v lokalitě). Po dokončení již k rekonstrukci zůstanou pouze chodníky v části ulice J. Hořejšího a podél ulice Vídeňské.

Rekonstrukci provede firma Závlahy Dyjákovice, spol. s r.o., která podala cenově nejvýhodnější nabídku ve výběrovém řízení. Práce budou zahájeny v srpnu a trvat budou přibližně 3 měsíce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…