Znojmo: O dotace na kulturu, sport či sociální služby žádejte od 14. října

26.09.2019 19:33

Radní města schválili na svém zasedání záměr poskytnutí dotací z rozpočtu města na rok 2020, které budou poskytovány na základě vyhlášených dotačních programů. V termínu od 14. do 31. října 2019 je tak možné žádat o podporu kultury, sportu, volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů, na podporu sociálních služeb či rodinných aktivit.

Znojmo: O dotace na kulturu, sport či sociální služby žádejte od 14. října
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Dotační programy, které jsou uvedené na webu města pod odborem školství, kultury a památkové péče, resp. pod odborem sociálním, stanoví priority, v rámci kterých lze podat žádost. Jeden subjekt může podat maximálně 2 žádosti v rámci všech dotačních programů, zároveň však každou v jiné prioritě.

Žádosti lze podávat v termínu od 14. října do 31. října 2019 způsobem stanoveným v jednotlivých dotačních programech. Žádost musí být doplněna rozpočtem předpokládaných uznatelných nákladů a doložena všemi požadovanými přílohami, které najdou žadatelé v dotačních programech.

Ke správnému vyplnění formulářů je nutné nastudovat Zásady pro poskytování dotací č. 6/2018 a podmínky daného dotačního programu. Pozor, žádosti o dotaci lze vyplňovat pouze na PC! Žádosti vyplněny rukou budou vráceny žadatelům bez projednání v orgánech města. I v letošním roce se uskuteční konzultační schůzky pro žadatele.

Přijďte se poradit!

V pondělí 30. září se bude konat schůzka ohledně poskytování dotací administrovaných odborem školství, kultury a památkové péče, kde zodpoví případné nejasnosti a dotazy od 13:00 do 16:30 hod v budově Městského úřadu Znojmo, nám. Armády 8., v 6. patře v kanceláři č. 610. Objednat se lze prostřednictvím emailu ZDE nebo telefonicky na čísle 515 216 576.

Pro žádosti o dotace na sociální služby a rodinné aktivity jsou konzultační hodiny plánované na středu 9. října od 9:00 do 11:00 hodin v budově na nám. Armády 8, v zasedací místnosti č. 625 v 6.NP. Objednat se lze prostřednictvím emailu ZDE nebo telefonicky na čísle 515 801 662.

O žádostech budou nejprve jednat příslušné komise rady města a následně budou předloženy k projednání radě a zastupitelstvu. Dotace budou poskytovány na základě uzavřených veřejnoprávních smluv.

Kompletní informace najdou žadatelé na webových stránkách města pod odkazy:

  • Tiskopisy odboru školství, kultury a památkové péče ZDE
  • Tiskopisy odboru sociálního ZDE

Žadatelé mohou také kontaktovat pracovníky příslušných odborů:

  • Odbor školství, kultury a památkové péče – dotační programy Podpora sportu, Podpora kultury, Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů a Podpora obnovy památkově nechráněných nemovitostí a podpora reklamního označení provozoven na území MPR Znojmo v roce 2020 Ing. Monika Vavřinová, e-mail ZDE, 515 216 576
  • Odbor sociální – dotační program Podpora sociálních služeb v roce 2020 a Podpora rodinných aktivit v roce 2020 Mgr. Lucie Hartová, e-mail ZDE, 515 801 662, 739 389 002

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…