Znojmo: Obyvatelé městských částí budou třídit plast a papír do vlastních nádob

24.04.2018 13:01

Město Znojmo nabízí občanům svých městských částí možnost získat zdarma sběrné nádoby na malou separaci odpadu, tedy žlutou nádobu na plast a modrou na papír. Pro každou městskou část je stanoveno, kdy a kde si zájemci nádoby vyzvednou. Distribuce nádob začne v úterý 24. dubna 2018, a to v Konicích a Popicích.

Znojmo: Obyvatelé městských částí budou třídit plast a papír do vlastních nádob
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V distribuci se bude postupně pokračovat až do 24. května (dle tabulky). Zájemci o nádobu na plast a papír (případně pouze jednu z těchto nádob) se dostaví na stanovené místo, kde budou v daný čas nádoby přistaveny a rovnou i vydávány. Každý s sebou musí mít občanský průkaz pro ověření bydliště a pro vyplnění dodacího listu na bezplatné zapůjčení sběrné nádoby na tříděný odpad. Na jednu adresu bude přidělena vždy jedna nádoba od druhu.

Zapůjčení nádoby je bezplatné a stejně tak občanům nevznikají žádné další náklady na svoz tříděného odpadu. Tabulku s místy a časy vydání nádob naleznete v příloze nebo na webu města na stránce Odboru investic a technických služeb, kde jsou také zveřejněny mapky městských částí se znázorněnými místy vydání (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: V Parku 360 byly rozdány výroční ceny

13:05 Hradec Králové: V Parku 360 byly rozdány výroční ceny

V průběhu včerejšího večera pořádalo město Hradec Králové v Parku 360 slavnostní předávání významnýc…