Dvořák (KSČM): Jaký nás čeká podzim?

11.08.2022 4:31

Převlekání kabátů začíná.

Dvořák (KSČM): Jaký nás čeká podzim?
Foto: KSČM
Popisek: Karel Dvořák

Prázdniny vždy utečou jako voda a návrat ke každodenním povinnostem je neodvratný. Někdo odpočítává dny proto, že se na změnu těší, někdo by letní režim rád prodloužil. Letos také proto, že obavy o cenu energií jsou s podzimním ochlazováním v přírodě stále žhavějším tématem ve společnosti. Těch nepříjemných témat je více. Lidé pochopitelně čekají, že nová vedení obcí po zářijových volbách budou při řešení jejich problémů nápaditá, rychlá a vstřícná.

Právě nyní, při chystání svých volebních programů, musí politické strany, jejich různé koalice a sdružení ladit své noty velmi opatrně. To, co se nepodařilo zvládnout dosud v době mimořádného blahobytu, nelze nadále slibovat. Nepomůže ani politický turizmus, převlékání kabátů, schovávání se za nápaditými názvy kandidátek a různé jiné fígle.

Nemůže platit průpovídka, že slibem nezarmoutíš. Nové zastupitele čeká jen tvrdá práce, možná více nešťastných, nespokojených a agresivních občanů. Všem kandidátům do zastupitelstev přeji ve volbách úspěch a po případném zvolení zdravé a neutuchající nadšení. Všechny nás v září čeká těžký úkol. Musíme si vybrat jen ty nejlepší z nejlepších.

Karel Dvořák
zastupitel Kraje Vysočina

Článek byl převzat z Profilu Karel Dvořák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…