Nacher (ANO): Opravdu nechápu tu vaši nervozitu a hysterii

13.05.2022 12:45

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 13. května 2022 k atmosféře v jednacím sále

Nacher (ANO): Opravdu nechápu tu vaši nervozitu a hysterii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Děkuji. Já už jsem chtěl vystoupit v reakci na slova Markéty Pekarové, ale nemám přednostní právo, ale teď už to říct musím na svého ctěného kolegu Ivana Adamce.

Já opravdu nechápu tu vaši nervozitu a tu hysterii. Bod programu probíhá 23 minut a už jsme dostali vynadáno, že to zdržujeme. Změnu programu tady navrhli tři. První bod tady zpravodajka četla - kolik tady byla - na mikrofon deset minut? (Poznámky poslanců koalice: To není faktická poznámka.) Tady na mě někdo pokřikuje mimo to, kolegové... Deset minut. A vy zase nám vyčítáte, že to zdržujeme.

Když tady byl váš zpravodaj, tak vůbec neměl zpravodajskou zprávu minulý týden, mluvil nějaký svůj osobní názor a to vám nevadilo. A teď nás tady moje kolegyně normálně provedla a trvalo to deset minut. Ježíšmarjá. Kdybychom obstruovali jako vy, tak jsme úplně někde jinde.

Tak prosím pěkně, fakt se chovejme střídmě, pokorně navzájem, ale vyčítat nám v první hodině dvakrát, že buď zpravodaj něco zdržuje, a nebo my, že tři poslanci si dovolili navrhnout něco do programu... (Poznámky poslanců koalice.) A vidíte, vy když mluvíte, na vás nikdo nepokřikuje. My když tady mluvíme, tak na nás soustavně pokřikujete a paní předsedající na to neřekne vůbec nic.

Tak já se omlouvám jako.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

4:32 Ministr Válek: Podpora paliativní péče je jednou z našich velkých priorit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře paliativní péče.