Noveský (BPP): K vystoupení a postojům pana Babiše aneb podpořme vládu a V4

07.09.2015 9:53

Poslední zvonění pro EU- Schengen aneb Vedení EU nesmí nutit slabší státy porušovat platné předpisy EU aneb Jak asi bude slušet v roce 2018 paní kancléřce a jejímu doprovodu povinný nidžáb?

Noveský (BPP): K vystoupení a postojům pana Babiše aneb podpořme vládu a V4
Foto: Archiv IN
Popisek: Ivan Noveský

Občané musí pomoc panu Babišovi a zbytku vlády odolat tlakům z Berlína a Bruselu na likvidaci Schengenu a EU prostřednictvím kvót z neznámých čísel. Odolat vydírání typu "nedostanete dotace když nepřijmete kvóty". Bruselští "politici" jedním dechem říkají : "Výšku kvót vám nařídíme později, zatím ještě nevíme, kolik desítek milionů lidí z desítek států Afriky a Asie (kde se USA - za našeho moudrého bruselského kývání- podařilo zlikvidovat fungující "nedemokratické" státy a nastolit vražednou islámskou diktaturu nebo alespoň pouze nekonečný chaos), opravdu přijme naše pozvání do Evropy."

Pokud na jedné straně německá kancléřka zve všechny ze Sýrie (neslyšela z naší kinematografické klasiky ono známé: "My všichni jsme Go Go") a vytváří z Německa No Go zónu, a na straně druhé ihned říká "28 států se musí o mé hosty rozdělit", je to zřejmě konec Schengenu. Pokud nejsou policejní orgány příslušných států zvládnout základní evidenci lidí přicházejících nezákonně do EU, jak se můžeme domnívat, že jiné složky budou schopny mezi nimi odhalit agenty a vojáky Islámského státu?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL