Sehnalová (ČSSD): Proč ten spěch, pánové Čunku a Gazdíku?

27.08.2020 22:13

Komentář na facebookovém profilu k překotnému rozhodnutí Rady Zlínského kraje o vítězi zakázky na projektanta nemocnice ve Zlíně-Malenovicích

Sehnalová (ČSSD): Proč ten spěch, pánové Čunku a Gazdíku?
Foto: Daniela Černá
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Překotné rozhodnutí Rady Zlínského kraje o vítězi zakázky na projektanta nemocnice ve Zlíně-Malenovicích je dalším projevem arogance současného vedení kraje. Ukazuje zjevné obavy hejtmana z výsledku podzimních krajských voleb, protože teprve volby rozhodnou o osudu tohoto megalomanského projektu.

Je třeba připomenout, že způsob zadání zakázky stále posuzuje Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, který v této věci dosud pravomocně nerozhodl.

Anketa

Je špatně, když se lidé smějí zranění prezidenta Zemana?

95%
5%
hlasovalo: 13771 lidí

Sociální demokraté s podporou Zelených s výstavbou nemocnice ve Zlíně- Malenovicích zásadně nesouhlasí a po krajských volbách tento nezodpovědný projekt zastavíme.

Naším programem je stabilizace krajského zdravotnictví a rozvoj všech nemocnic v kraji dle platného generelu, urychlená obnova stavebního povolení na modernizaci interny ve stávajícím areálu KNTB s možností využití evropských dotací.

Volební program je pro nás závazkem, ne kusem papíru, jak to předvedlo současné vedeni kraje, které nemá k výstavbě nemocnice v Malenovicích s nedozírnými dopady do krajského rozpočtu a na krajské zdravotnictví od voličů žádný mandát.

Projekt za více než 350 milionů Kč je další škoda v řádu stovek milionů Kč, která půjde na vrub současného hejtmana a jeho věrné většiny v Radě a Zastupitelstvu Zlínského kraje.

Audit smluv uzavřených krajem a krajem zřizovanými organizacemi, bude prvním krokem nového vedení kraje, pokud Sociální demokracie dostane důvěru voličů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…