Sehnalová (ČSSD): Zpátky v politice

03.07.2020 5:35

Komentář na facebookovém profilu ke kandidatuře do krajských voleb

Sehnalová (ČSSD): Zpátky v politice
Foto: Facebook Olgy Sehnalové
Popisek: Olga Sehnalová

Ve Zíně jsme měli tiskovou konferenci, na které jsme představili kandidátní listinu do krajských voleb. Vedu kandidátku sociálních demokratů a strany Zelených a dalších nestranických osobností. Už jsem kandidovat nechtěla, ale nemůžu se jen dívat, co se děje. Nemocnice a lidi ve Zlínském kraji mi stojí za to jít znovu s kůží na trh.

Téměř tři roky bojujeme s kolegy, ať jim srdce bije vlevo nebo vpravo, nejen za kroměřížskou nemocnici, ale za dostupnost zdravotní péče v celém Zlínském kraji, protože jsou to spojité nádoby. Buďme hrdí na to, co se tady skutečně vybudovalo, máme čtyři kvalitní nemocnice, žádná nepřebývá a žádná nechybí. Kultivujme a postupně vylepšujme, a hlavně si važme lidí a jejich práce. Velkohubé plány jsou jen pokreslené papíry. Jsem pyšná na to, že mohu být součástí této party lidí, která si stojí za svými názory a nebojí se je veřejně říkat.

Megalomanské plány na vodě, násilné slučování a rozbíjení týmů, vyhazov lidí, kteří se neklaní vrchnosti. Arogance a manipulace s veřejným míněním, propaganda obludných rozměrů. Tohle se bez boje nevzdává.

Volba bude na vás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.