Senátor Valenta: Budeme snad chránit i pedofily?

18.07.2020 14:58

Komentář na facebookovém profilu k legálně provozované pedofilní komunitě na internetu.

Senátor Valenta: Budeme snad chránit i pedofily?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Já snad špatně vidím! Možná jste již na tuto zprávu narazili - na webu, sdružujícím pedofily, se vyskytují fotky dětí bez souhlasu a vědomí, a také proti vůli jejich rodičů. A co víc, ani poté, co rodiče zažádají o jejich okamžité stáhnutí, jim není vyhověno! To je neskutečné a do nebe volající!? ZDE

A ještě neskutečnější je, že se kauza táhne již minimálně pět let a nikdo v ní nekoná!
Kde je ochrana práv dítěte, která je ústavou zaručena?
Jak je něco podobného vůbec možné, zvláště v době existence GDPR, kdy musíme dávat souhlas prakticky ke všemu?

Nejen, že naprosto legálně existuje Československá pedofilní komunita, kterou spolčuje erotická náklonnost k dětem, ale tato navíc naprosto beztrestně již řadu let zveřejňuje fotky dětí, které najde kdekoliv na internetu, a to dle reportáže včetně jejich identifikačních údajů. Pod některými fotkami jsou i nechutné komentáře, které admin neodstraňuje. Pro případného úchyla by nebyl velký problém konkrétní dítě najít.

Rodiče těchto dětí zcela logicky šílí strachy o svého potomka, na jehož psychiku navíc celá situace může mít obrovský dopad, a opakovaně žádají o odstranění těchto fotek z webu pedofilů. Provozovatel serveru se jim však de facto vysmívá s tím, že jejich požadavek není legitimní a maximálně změní celé jméno dítěte na jeho iniciály.

Jak je možné, že nekoná policie??
Jak je možné, že nekoná Úřad na ochranu osobních údajů??
Jak je možné, že nekoná Národní ústav duševního zdraví, který s touto komunitou spolupracuje??

Až nyní, po pěti letech, a to jen na základě tlaku médií, chce NÚDZ provést expertní analýzu, zda mají fotky sexuální kontext? Vždyť na to měl mnoho let! A vůbec – nestačí k zákazu zveřejňování už jen samotný fakt, že lidé na fotky narazí prostřednictvím pedofilního webu?

Je to opravdu k pláči a předpokládám, že mají všichni rodiče i prarodiče stejný názor, jako já. V době, kdy musíme dávat pozor, abychom nezkřivili vlásek migrantům, abychom se škaredě nepodívali na osobu jiné barvy pleti či neurazili někoho, kdo se ráno probouzí jako žena a večer usíná jako muž, nebudeme chránit práva těch nejzranitelnějších – tedy dětí?

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

19:02 Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.