Vachatová (Trikolóra): Propagandistické dno Ministerstva zahraničních věcí

01.11.2020 7:35

Pokud jste si mysleli, že neexistuje větší dno, Ministerstvo zahraničních věcí přišlo včera s videem, které zbořilo veškeré mé představy o jakékoli soudnosti.

Vachatová (Trikolóra): Propagandistické dno Ministerstva zahraničních věcí
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

Zhlédla jsem ho několikrát a vy můžete také. Je přímo ZDE.

Chápu video, které nabádá lidi k práci v Bruselu, dobře tak, že svitla naděje pro všechny číšníky, kadeřnice, plavčíky, fyzioterapety, trenéry, nejrůznější živnostníky a podnikatele, co vinou nynější situace přišli o veškeré jistoty, protože nyní se mohou ucházet o práci u evropské komise? Tady u nás přece práce není, Péťa z videa netuší, co bude. Tady s Péťou souhlasím i já. Taky netuším, co bude. A jak lákavě řekla ve videu Magda, když budou pracovat v Bruselu, už vůbec nebudou muset řešit vysoký nájem, protože tam dostanou "fakt super plat".

Video Ministerstva zahraničních věcí dává všem nám naději, že v Bruselu se budeme mít dobře. Tak bych to video mohla chápat já, i když, mezi námi, lidi ve videu spíš vypadají jako partička absolventů genderových studií z filosofické fakulty než jako maminky samoživitelky bez práce nebo tátové od rodin s hypotékou, leasingem a bez pracovní smlouvy. Zajímalo mě to, a tak jsem se na to EPSO podívala, práce je totiž to, čeho bude opravdu nedostatek.

Anketa

Zaslouží si herec Josef Dvořák státní vyznamenání?

88%
12%
hlasovalo: 17898 lidí

Je to dobré, nabídek je tu dost, můžete se hned ucházet například o místo Vedoucího úseku pro připravenost a reakci na mimořádné situace. Musíte mít sice vysokoškolské vzdělání, 9 let praxe, musíte doložit rozsáhlou odbornou praxi v oblasti veřejného zdraví, zejména v oblasti "připravenosti na mimořádné situace a koordinace reakce při propuknutí nákazy v souvislosti s přenosnými nemocemi a přeshraničními zdravotními hrozbami" a musíte prokazatelně umět asi dalších 1000 odborných věcí. A pokud jste se prokousali 7 stránkami požadavků, na konci se dočtete, že navíc musíte být žena, protože, cituji: Ženy jsou v současné době v této oblasti / manažerských funkcích zastoupeny nedostatečně. Z tohoto důvodu vítáme zejména přihlášky podané ženami.

Další inzeráty nejsou o nic lepší. Práce pro evropskou komisi musí být práce snů, Magda tam bude prosazovat jeden z 6 stanovených cílů do roku 2024, jako například pro nás nesmyslnou a likvidační Zelenou dohodu pro Evropu, cenzuru na sociálních sítích, světový pořádek či více nařízení z Bruselu. Báječná práce, natolik skvělá, že se za námi do České republiky už nejspíš Magda nikdy nepodívá, jak to tak z videa vyplývá.

Pokud existuje nějaké propagandistické dno, je to tohle.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Natálie Vachatová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…