Volný (JAP): Korespondenční hlasování je cestou do pekla

07.04.2021 14:15

Projev na 97. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 7. dubna 2021 k novele volebního zákona

Volný (JAP): Korespondenční hlasování je cestou do pekla
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Poslanec JAP Lubomír Volný

Děkuji za slovo.

Vzhledem k tomu, že každý občan může odmítnout plnění jakéhokoli vládního nařízení, pokud porušuje nadřazené právní normy, anebo pokud ho ohrožuje na zdraví, tak já nemám roušku, protože ta podle vyjádření šéfky Pneumologické společnosti v České republice mě ohrožuje na mém zdraví. Takže využívám svého zákonného práva tuto roušku a respirátor nenosit. Nicméně teď bych vás chtěl poprosit, abyste začal znovu počítat čas, protože svým nezákonným napomenutím jste mě připravil o 30 sekund.

Dobře, takže chápu, že mě nechcete nechat mluvit, rozumím tomu. Já jsem taky žil tři roky na Novém Zélandu a vůbec nechápu lidi, kteří odcestují dlouhodobě do ciziny a potom chtějí ovlivňovat dění v zemi, ve které nežijí. Ve které neplatí daně, ke které nemají v ten daný okamžik ve své podstatě žádný vztah, protože se rozhodli žít někde jinde.

Já už jsem získal na Novém Zélandu rezidenturu a v případě, že bych na tom Novém Zélandu zůstal, tak by mě opravdu nenapadlo ovlivňovat politické dění v zemi, ze které jsem se rozhodl odcestovat. To je jedna věc. Druhá věc - zneužívání koronavirové krize k zavádění nějakého korespondenčního hlasování a jakékoli formy, ať už bude dopisem nebo elektronicky, povede k jedné jediné věci, a to k totálnímu rozštěpení společnosti. Protože ti, kteří věří na tužku a papír a volební komisi, nikdy neuvěří korespondenčnímu a elektronickému hlasování. A dopadne to jako ve Spojených státech. Dnes jsou desítky milionů lidí, občanů Spojených států, přesvědčeny o tom, že jim byly ukradeny volby. Tato metoda je cestou do pekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Blažek reálně paralyzuje soudnictví v Česku. Podporuju stávku

21:10 Šlachta (Přísaha): Blažek reálně paralyzuje soudnictví v Česku. Podporuju stávku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce zaměstnanců soudů.