Volný (Volný blok): Vy, kteří tady lobbujete za vakcíny, jste dostali prostě zaplaceno

17.09.2021 13:57

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

Volný (Volný blok): Vy, kteří tady lobbujete za vakcíny, jste dostali prostě zaplaceno
Foto: archiv
Popisek: Lubomír Volný

Já bych chtěl prostřednictvím pana předsedajícího vzkázat paní doktorce Pastuchové, obvodní lékařce, aby se chovala dle svého vzdělání a nehrála si tady na imunoložku, kterou není. Ano? Tak jako já jsem učitel a tady kolegyně je učitelka, tak vy nejste žádná specialistka v imunologii.

Mimochodem, já si myslím, že se v tom vyzná daleko lépe pan Marek Petráš, který zkontroloval patnáct studií a jednoznačně přišel na to - stejně jako v Izraeli - že lidé, kteří (V blízkosti mikrofonu se poslankyně hlasitě baví.) /prosím, nerušte mě tady, takže si sedněte, děvčata/ lidé, kteří prodělali covid a mají protilátky, jsou desetkrát lépe chráněni před covidem i před jeho šířením, protože mají jak buněčnou tak slizniční imunitu než lidé, kteří to nemají.

Tady k tomu, co zaznělo z úst pana ministra, ten materiál vám připravil někdo, kdo byl zkorumpovaný některou z těch firem, která za posledních dvacet let dostala pokuty ve výši 50 miliard dolarů za to, že právě korumpovali lidi jako jste vy a ti, co vám připravovali ten materiál. Jenom firma Pfizer dostala pokutu ve výši 4,5 mld. dolarů za to, že korumpovala politiky, novináře, vědce, lékaře a všechny ty, kteří teď tady hájí její zájmy. Vy, kteří tady lobbujete za vakcíny, jste dostali prostě zaplaceno. Vy jste používali nestandardizované testy i proti dětem, vy jste používali testy, které neměly žádnou certifikaci. Já to mám stoprocentně potvrzeno interpelací premiéra vlády i ministra zdravotnictví.

Vy jste zamítli testy pana Žďárského, protože prý byly necertifikované, ale cokoli jiného, co je necertifikované, používáte. Vy podporujete dokonce vakcinaci těhotných žen. Já bych chtěl vidět, prosím vás, jednu ženu, která před pěti lety byla navakcinovaná mRNA a je zdravá a má zdravé dítě. Můžete mi ukázat jednu?

Takže vy tady budete říkat, že je něco nestandardizované a zatím jste používali nestandardizované produkty pokaždé, když jste potřebovali zvednout zisk covidové mafie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

10:14 Malý (Trikolora): Chcete v ČR chalífát?

Pro ty, kteří Trikoloru neoprávněně nálepkují, že jsme náckové, že jen strašíme migrací: V Německu j…