Volný (Volný blok): Tato Sněmovna vypadá, jako kdyby se snažila informace systematicky tajit

17.09.2021 11:15

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k návrhu odvolání Hany Lipovské z Rady ČT a vydání poslance Lubomíra Volného k trestnímu stíhání

Volný (Volný blok): Tato Sněmovna vypadá, jako kdyby se snažila informace systematicky tajit
Foto: archiv
Popisek: Lubomír Volný

Děkuji. Já chci v reakci na pokrytecké vystoupení paní Sommerové, prostřednictvím pana předsedajícího, která tady drze vystupovala s rouškou pod nosem, navrhnout zařazení bodu o odvolání celé Rady České televize, dnes ve 12 hodin. Pokud dostane paní Sommerová přednost a bude rozhodováno o odvolání jedné jediné členky Rady České televize, tak navrhuji zařadit alternativně tento bod ihned po tomto bodu, protože situace v Radě České televize a v České televizi je obecně tristní a tady z politických důvodů odvolávat jedinou členku Rady České televize, která neporušuje žádný zákon, je směšnou snahou o diskreditaci někoho, kdo se na rozdíl od paní Sommerové, prostřednictvím pana předsedajícího, řídí skutečně všemi zákony a nikoliv to pokrytecky pouze nepředstírá, aby si tady potom přišel s rouškou pod nosem.

Další bod, který navrhuji na zařazení po tomto bodu, který jsem navrhl, je bod o vydání poslance, nebo hlasování o vydání, vyslovení souhlasu se stíháním poslance Lubomíra Volného. Tato Sněmovna opakovaně dala najevo, že nedůvěřuje tomu, co říká pan poslanec Lubomír Volný, že nedůvěřuje jeho informacím o Ivermektinu, že si nenastudovala 61 dvojitě zaslepených harmonizovaných studií, které v současné době o Ivermektinu a jeho účinnosti proti covidu 19 existují ve veřejném prostoru, a já si myslím, že tahle republika si zaslouží tyto informace slyšet v přímém přenosu z půdy Poslanecké sněmovny a také si celá republika zaslouží vědět, zejména před volbami, jaká je politická vůle Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ve vztahu k informacím ověřeným, ověřitelným informacím o 80 - 90 % účinnosti Ivermektinu vůči těm nejtěžším formám nebo nejtěžšímu průběhu covidu 19. Tato Sněmovna vypadá, jako kdyby se snažila tyto informace systematicky tajit a neumožnit veřejnosti, aby si k tomu zaujala své vlastní kritické stanovisko tím, že si tyto informace ověří.

Takže jak říkám, navrhuji nejdřív odvolání celé Rady České televize ve 12 hodin, pokud uspěje návrh paní kolegyně Sommerové, tak ihned poté a návrh na vydání Lubomíra Volného k trestnímu stíhání kdykoliv po těchto bodech, pokud budou schváleny.

Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích