Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
mezzoforte
Občan mezzoforte má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

PhDr. Lubomír Zaorálek
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

dotaz

dobrý den,je až neskutečně nechutné jak se tvoří podmínky pro to aby "fungovala" pseudostrana nebo jinak řečeno frakce pod názvem"LIDEM"copak se s tím nedá něco udělat? Vždyť je nikdo nevolil,lidé volili Věci Veřejné i když ani to nebylo zrovna terno.Copak je možné aby se tito lidé vyjadřovali za občany aniž by je někdo volil?

MVDr. Josef Řihák
banik74
Občan banik74 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Tomio Okamura
Tomio Okamura byl položen dotaz

práce

Jak jste myslel vaši větu, že by se možná vyplatilo dát některým lidem pojištění za určitých podmínek i zdarma, jen když ho nebude muset platit stát - stále na tom vyděláme? Můžete tuto myšlenku rozvinout? Na druhou stranu s tím, že vyplnit daňové přiznání chce opravdu hodně úsilí naprosto souhlasím!!!

ben.mimi
Občan ben.mimi má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš odpověděl na dotaz

Realismus opravdu neškodí

takže aby nezůstalo jen u lamnetací vy osobně navrhujete co - protože pouhé remcaly pod svá křídla shánější různá ty populistická, až nahnědlá uskupení (viz někdejší sládkovi republikáni) ale ti nikdy nepřisli s tím co by dělali kdyby mohli. Asi tušili že se jim to nemůže stát. A ti co je voilil byli zklamáni. KSČM má ambici být užitečnější.

Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš odpověděl na dotaz

Nešťasný způsob debaty

Raději už nechme té trapné nastavené palachiády. Jestliže má někdo pocit, že kolega Grebeníček pochybně posouvá Palachův čin, tak  autoři důvodové zprávy a kolegyně Černochová vyvolává tvrzením o Palachově boji proti komunismu  podobné pocity. V knize G. Orwela se totalita pozná podle toho, že skrze minulost chce ovlivňovat budoucnost.

Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš byl položen dotaz

Vážený pane inženýre,

ano právě,že se dívám vpřed,ale vidím jen zpustošenou českou zemičku,kde nám už pomalu nic nepatří.To je to kam se mám dívat??To není pokrok vpřed,že se dnes bojím otočit kohoutkem vodovodu,protože nejprve si musím spočítat jestli na to budu mít.To je ten směr pokroku,potom se nedivte,že se každý brání změnám,které nám vnucujete jako ten pravý pokr

Visine22
Občan Visine22 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Ing. Jiří Dolejš
Ing. Jiří Dolejš odpověděl na dotaz

Ne zpět ale dopředu

Pokrok se prosazuje klikatými cestami a rozhodně je život v 21. století řádově lepší než v století 19.  Pokud se současný svět trápí novými problémy, které jsme  dříve neznali, tak je musíme řešit a ne obracet se proti toku času.  Šídítko starých zlatých časů je falešné. Pohledem vpřed se úsilí o progres liší od reakčních řešení

jiruna
Občan jiruna má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Mgr. Ing. Ivana Řápková
Mgr. Ing. Ivana Řápková vložil nový článek

Dluhová brzda se dostala do sněmovny

Prvním čtením ve sněmovně prošel návrh takzvané Finanční ústavy, která by měla být jakousi brzdou pro příliš rozhazovačné politiky, jejichž politika by mohla vést k nadměrnému navyšování rozpočtových schodků a tudíž k růstu veřejného dluhu.

Jarka73
Občan Jarka73 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D.
mihaic
Občan mihaic má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

dracik
Občan dracik má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

ivana60
Občan ivana60 má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz

Michal Z.
Občan Michal Z. má zaregistrovaný profil na ParlamentniListy.cz