Poslední příspěvky z profilů

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
 Senát Parlamentu České republiky
Ing. Jiří Paroubek
JUDr. Naděžda Kratochvílová
Tomio Okamura
Tomio Okamura vložil nový článek

Odmítáme privatizaci České pošty

Neustávají spekulace politiků o tom, jaká by měla být budoucnost České pošty. Česká pošta je strategická firma jak pro Českou republiku, tak i pro občany, a hnutí Úsvit je přesvědčeno, že musí zůstat v rukou státu.

Radek Klíma
Radek Klíma vložil nový článek

Můj starostenský účet (2)

... aneb co jsem na radnici Prahy 5 zahájil a kvůli svému odvolání nestihl dokončit, přičemž některé věci byly po mém odchodu ihned zastaveny a jiné naopak samovolně doběhly, protože už nebylo možné je zastavit.

Radek Klíma
Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA
MVDr. Pavel Bělobrádek Ph.D., MPA
Mgr. Patrik Havlíček
Ing. Miroslav Zelený
Bc. Lukáš Herold
Radek Klíma
Mgr. Diana Bubníková
Ing. Ondřej Velek
JUDr. Naděžda Kratochvílová
PhDr. Josef Skála, CSc.
PhDr. Josef Skála, CSc. vložil nový článek

Lenina bourat, bolestí kňourat

“Potlačení průvodu ´Charkov proti válce´, ´Marš za jednotu´ tisícovky nacistů, stržení Leninova pomníku i lynč charkovských civilistů – tady už nejde jen zastrašení ´komoušů´,“ začíná reportáž Matveje Slavka přímo z místa.

prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc.
prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc. vložil nový článek

Plivnutí Populisty

Lživé a jedovaté plivance bylo možné po sobě nechat stékat si dříve. Zaplať bůh máme demokracii. K článku pana Populisty Drymla se vyjádřím jen jednou a pak se budu věnovat nečemu, co v životě opravdu dává smysl.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

"pak by téměř 100% sudetských Němců a Maďarů bylo v právu se odtrhnout od Československa. Majdan neobsadil část sousední země"

 Stačí se podívat na výsledky voleb pro Henlainovce.  takže je jasné, jak by dopadlo referendum. Určitě všechny Němce neházím do jednoho pytle. Většina jich ale evidentně pro připojení k říši byla. Zcela komolíte logiku. Naopak, říkám, že není možné, aby si národnostní menšina odhlasovala, že se odtrhne. Ani u nás, ani na Ukrajině. Důleži

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

delší úvod-stručné dotazy

 Vždy je zásah bez mandátu RB principielně špatně. Tak mluvit o demokracii v Sýrii je velmi odvážné. Kyjevský režim má podporu u EU. Pád komunismu v ČR byl taky podle tebe neústavním pučem a parlamentním podvodem? Říci, že Ukrajina je kyjevský antiruský genocidní režim, je naprostý nesmysl a nemá s realitou nic společného. Bohužel, na výc