Poslední příspěvky z profilů

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tomio Okamura
Vláda České republiky
Ing. Michaela Šojdrová
Ing. Jiří Paroubek
Ing. Tomáš Pajonk
Dr. Ing. Jaromír Drábek
Mgr. Richard Brabec
doc. JUDr.  Pavel Svoboda, Ph.D., D.E.A.

První světová

Můj dědeček Josef Šrámek bojoval v První světové válce a psal si o svých zážitcích stručný deník, který doporučuji každému k přečtení. Je to lepší než válečné filmy.

Ing. Tomáš Pajonk
Ing. Tomáš Pajonk odpověděl na dotaz

spolupráce

 V komunální politice můžeme a místy budeme spolupracovat se stranami, kde máme programový průnik. Některá místní sdružení ODS mezi taková uskupení patří, jiná ne.

Ing. Tomáš Pajonk
Ing. Tomáš Pajonk odpověděl na dotaz

daně

 Ano byl podle libinstu 10.6. podle Patria 26.6.Je nutné omezit státní příjmy a výdaje. Pak zůstanou peníze pracujícím a tvořívým lidem. Nezmizí z povrchu, naopak přibude příležitostí, pro ty co umí nebo chtějí pracovat.

Ing. Tomáš Pajonk
Ing. Tomáš Pajonk odpověděl na dotaz

 Ano, když ruce omezíme, tak se to nezlepší.Místa jsou jak kde, ale tam kde nejsou bych nechal matky ať si navzájem klidně i za úplatu vypomáhají. Dále pokud jsou školky dotovány, pak soukromé zařízení by měly dostat na hlavu dotaci úplně stejnou.Dětské skupiny nekritizuji. Kritizuji mít pouze dvě možnosti. Školku nebo skupinu. Já

Ing. Tomáš Pajonk
Ing. Tomáš Pajonk odpověděl na dotaz

volby

 Alternativ je více. Ale budou rozhodovat místní buňky. Máme pravidla komunální politiky, ale heslo ještě ne.

JUDr. Vojtěch Filip
Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)
Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons) vložil nový článek

Je třeba tvrdší boj proti korupci

Na pozvání Ministerstva obchodu Čínské lidové republiky se účastním třítýdenního mezinárodního semináře na téma fiskální politiky konaného v Šanghaji zaměřeného především na rozvojové země po celém světě.

Ing. Tomáš Jirsa, MBA
Ing. Miloš Zeman
Miroslava Němcová
Tomio Okamura
Ing. Karel Fiedler
Ing. Karel Fiedler odpověděl na dotaz

doprava

Dobrý den. Tato problematika spadá do kompetence mého kolegy Petra Adama, člena Hospodářského výboru a Podvýboru pro dopravu.

Mgr. Ivo Pojezný
Mgr. Ivo Pojezný odpověděl na dotaz

KSČM

 Vážený/á "jari",ano - kritizujeme ČSSD, protože si z voličů skutenčně hned těsně po volbách vystřelila. A konkrétní body, kde zradila svůj program, díky kterému ji lidé volili, jsem popsal ve svém článku, jehož jste si určitě všiml.Co se týká KSČM, tak si nemyslím, že bychom zrazovali vlastní ideje. Jak je uvedeno v na