Dryml už je pro přímou volbu prezidenta. A zastává se Okamury

08.01.2012 9:58

Senátor Vladimír Dryml (ČSSD) otočil. Při hlasování o přímé volbě prezidenta v Senátu se rozhodl hlasovat pro její zavedení. Názor změnil po setkání s voliči. Následně se zastal jednoho z možných kandidátů na Hrad, Tomia Okamury, o němž se před pár dny nepříliš lichotivě vyjádřil premiér Petr Nečas (ODS)

Dryml už je pro přímou volbu prezidenta. A zastává se Okamury
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Senátor Vladimír Dryml (ČSSD), který se až dosud stavěl proti zavedení přímé volby prezidenta server ParlamentníListy.cz informoval, že přehodnotil své stanovisko a přímou volbu v Senátu nakonec podpoří. Co ho k tomu vedlo? Prý ocenil sílu zdravého selského rozumu.

SLEDUJEME téma: Přímá volba prezidenta

   „Senátor si váží názoru prostého voliče, ctí sílu zdravého selského rozumu, kterého je nám nyní velmi třeba, aby se společnost vyvedla z ekonomického, politického, ale především morálního marasmu. Senátor Dryml plně podporuje všechny občany, kteří volají po přímé volbě a žádají změnu české politiky,“ stojí v tiskové zprávě.

Dryml se zároveň odmítá připojit ke kritice lidí jako je známý podnikatel Tomio Okamura, který se objevuje v mediálních anketách jako jeden z adeptů na funkci prezidenta republiky. Senátor zdůrazňuje, že za Okamurou je vidět poctivá práce a přirozená autorita, se kterou se mu daří oslovovat občany.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…