Agentura ochrany přírody a krajiny: Videospot o rodině Veverkových uspěl na soutěži TURISTPROPAG 2021

06.08.2021 11:54

Videospot o rodině Veverkových uspěl na soutěži TURISTPROPAG 2021

Agentura ochrany přírody a krajiny: Videospot o rodině Veverkových uspěl na soutěži TURISTPROPAG 2021
Foto: red
Popisek: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR

Úvodní epizoda „Vím kam jdu“ ze série videí o ohleduplném chování při výletech do přírody se umístila na skvělém 2. místě. ZDE

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí

Mezinárodní soutěž turisticko-propagačních materiálů a předmětů TURISTPROPAG 2021 se letos konala už po šesté. Přihlášeno bylo více než 300 různých letáků, brožur, kalendářů, knih, map, dárkových předmětů a dalších materiálů zaměřených na cestovní ruch. Svou kategorii měly také mobilní aplikace nebo propagační spoty [1].

Porotě soutěže složené ze zástupců odborných médií, profesních sdružení v cestovním ruchu a dalších partnerů se líbilo také naše úvodní video ze série spotů o rodině Veverkových a jejich psovi [2]. Agentura ochrany přírody a krajiny ČR tak obstála v konkurenci dalších 19 přihlášených krátkých videí a obsadila v této kategorii druhé místo. 

Slavnostní předání cen vítězům proběhlo ve čtvrtek 15. 7. na výstavišti v Lysé nad Labem v rámci doprovodného programu veletrhu Regiony 2021.

V uplynulých dvou letech získala AOPK ČR ocenění za kolekci pohlednic Krajinou domova,  kolekci DL letáků o chráněných krajinných oblastech (2019) a za návštěvnický pas pro chráněné krajinné oblasti a národní parky (2020).

Poznámky:
[1] Soutěž vyhlašuje společnost Pruh Polabí, s.r.o. spolu s Asociací turistických informačních center České republiky, Výstavištěm Lysá nad Labem, spol. s r.o., Městem Lysá nad Labem, Českou unií cestovního ruchu a dalšími partnery. O přehlídce turisticko-propagačních materiálů se dozvíte více ZDE.

[2] Agentura ochrany přírody a krajiny ČR připravila sérii spotů, které zajímavou formou ukazují návštěvníkům chráněných území, co dělat, aby si svůj výlet co nejvíce užili a zároveň po sobě v přírodě zanechali co nejméně stop. Hrdiny krátkých videí jsou rodina Veverkových a jejich pes.
Všechny spoty můžete shlédnout na našem YouTube kanále: ZDE.
Spoty jsou součástí iniciativy Pojďte s námi do přírody. Více informací o ní najdete ZDE. Má ukázat, že naše příroda je krásná, a také, jakým způsobem se o ni pečuje. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Díky zimním humanitárním opatřením bylo za uplynulou zimu odbaveno o 20 % kontaktů více

22:04 MHMP: Díky zimním humanitárním opatřením bylo za uplynulou zimu odbaveno o 20 % kontaktů více

Každoroční zimní humanitární opatření umožňují lidem bez domova přečkat studené dny a zejména noci v…