CzechTourism: Zástupci MICE agentur se seznámili s nabídkou Karlovarského kraje

23.07.2021 9:45

Na poslední červnové dny připravilo Czech Convention Bureau ve spolupráci s Carlsbad Convention Bureau třídenní poznávací cestu pro zástupce z řad českých DMCs (destination management companies) a eventových agentur.

CzechTourism: Zástupci MICE agentur se seznámili s nabídkou Karlovarského kraje
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Účastníci měli možnost seznámit se nejen s nabídkou kongresových a ubytovacích prostor v Karlovarském kraji, ale také s širokým výběrem incentivních programů, které region nabízí.

Anketa

Roman Janoušek se přibelhal do vězení. Myslíte, že je na tom zdravotně opravdu tak zle?

hlasovalo: 18461 lidí

Trip tentokrát nebyl zaměřen přímo na Karlovy Vary, ale představil řadu unikátních lokací v dalších místech regionu – Mariánských Lázních, Františkových Lázních či Chebu.

„Spolupráce v rámci domácího trhu a prohlubování vazeb mezi soukromými a veřejnými subjekty, je jedna z klíčových aktivit, na které se v současné době zaměřujeme,“ uvádí Tereza Matějková, vedoucí manažer Czech Convention Bureau a doplňuje: „Pro zástupce agentur je velmi důležité seznámit se s aktuální nabídkou a současným stavem v jednotlivých objektech po uplynulém složitém období a navázání nových kontaktů. Karlovarský kraj nabízí velmi pestrou škálu incentivních aktivit – od adrenalinových přes gastronomické po relaxační, a je tak ideální pro uspořádání nejrůznějších korporátních akcí, ale i menších konferencí či kongresů.“

Přestože byl program tripu velmi nabitý, byl pro společnosti inspirativní a jeho účastníci ho hodnotili velice kladně a někteří z nich bezprostředně po jeho ukončení zahájili spolupráci s lokálními subjekty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy kupují deset lokomotiv Vectron

10:10 České dráhy kupují deset lokomotiv Vectron

České dráhy kupují od leasingové společnosti RSL deset lokomotiv Siemens Vectron. Dosud pronajaté lo…