Hlasujte pro DPP v mezinárodní soutěži The European Business Awards

09.02.2017 8:06 | Zprávy

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) je účastníkem letošního ročníku mezinárodní soutěže The European Business Awards. V největší soutěži svého druhu se o titul firmy roku uchází více než 350 společností ze 34 zemí. Národního vítěze v jednotlivých zemích určí hlasování veřejnosti, jehož výsledky budou vyhlášeny 6. března 2017.

Hlasujte pro DPP v mezinárodní soutěži The European Business Awards
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

DPP se obrací na Pražany, Středočechy a všechny, kteří využívají služeb DPP – největšího městského dopravce v ČR. Cestující, kteří jsou s kvalitou pražské MHD spokojeni, mají možnost udělením svého hlasu přiblížit DPP k titulu vítěze za Českou republiku.

„V případě DPP jde o jediného zástupce za ČR, který reprezentuje sektor veřejné dopravy. Pouze díky Vašim hlasům lze zvýšit šanci o zviditelnění veřejné dopravy v soutěži mezi komerčními subjekty. Všem podporovatelům, kteří nám touto formou vyjádří své ocenění, děkujeme,“ uvedl Martin Gillar, generální ředitel a předseda představenstva DPP.

K udělení hlasu stačí pouze kliknout na odkaz http://bit.ly/2jcPKU4, v pravém dolním rámečku zadat e-mail a poté potvrdit v uvedeném e-mailu aktivační link. Hlasovat v prvním kole soutěže je možno až do 1. března 2017.

Po vyhlášení 34 národních vítězů proběhne v období od 6. března do 27. dubna 2017 druhé kolo soutěže, opět formou hlasování veřejnosti. V předchozím ročníku soutěže se do hlasování zapojilo více než 227 tisíc lidí! Celkový evropský vítěz bude následně vyhlášen na slavnostním finále The European Business Awards.

DPP se v  prestižní soutěži prezentuje videem v angličtině, v němž shrnuje své úspěchy z posledních let. Mezi klíčové projekty patří zejména prodloužení trasy metra A ze stanice Dejvická o čtyři další stanice do stanice Nemocnice Motol. Kromě toho jde například také o zavedení moderního způsobu nákupu jízdenek prostřednictvím bezkontaktních platebních karet na vybraných tramvajových linkách.

Soutěž The European Business Awards vznikla s cílem podpořit další rozvoj firemního sektoru v Evropě. Další informace o soutěži najdete na www.businessawardseurope.com.

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 142 autobusových linek, dále 24 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2017 bylo ve vlastnictví společnosti 1 179 autobusů, 857 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 175 mil. kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2017 celkem 10 962 zaměstnanců, z toho 4 230 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a zadání pro jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž na http://www.dpp.cz

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…