ŘSD: Příprava stavby dálnice D3 zdárně pokračuje

20.01.2016 16:20 | Zprávy

Hejtman Středočeského kraje Miloš Petera a generální ředitel ŘSD Jan Kroupa jednali se starosty obcí a měst dotčených výstavbou dálnice D3 ve Středočeském kraji o pokračování příprav této stavby.

ŘSD: Příprava stavby dálnice D3 zdárně pokračuje
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Generální ředitel Ředitelství silnic a dálnic Jan Kroupa poděkoval Středočeskému kraji za vymezení dálnice D3 v Zásadách územního rozvoje a shrnul současný stav příprav: „V současné době probíhá příprava dokumentů potřebných pro vydání územního rozhodnutí, o které požádáme v příštím roce. Dále také pokračuje diskuse se zástupci obcí o přesném vedení trasy dálnice. Výkupy pozemků začnou po vydání územního rozhodnutí“.

„Pro Středočeský kraj je výstavba dálnice D3 jednoznačnou prioritou. Jsem rád, že se nám v červenci minulého roku podařilo schválit aktualizaci Zásad územního rozvoje, ve kterých je již vymezen koridor dálnice D3. Chceme se co nejaktivněji podílet na přípravách této stavby a maximálně podporovat její zahájení v co nejkratším termínu,“ uvedl hejtman Miloš Petera.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.